.

делфи гн10187 - 11б серпентина за палење

делфи гн10187 - 11б серпентина за палење

DEN 2.67

Достапност
Достапно за нарачка

калемите за палење делфи имаат прецизен одговор на времето на искра за побрзо возење. испорачајте конзистентни и ефикасни перформанси на моторот. ја оптимизира економичноста на горивото. тие им овозможуваат на системите за управување со моторот да одржуваат построга контрола врз емисиите.ШИФРА : АДИБ004УВКЗ3В делфи гн10187 - 11б1 калем за палење.

Спецификацијата