.

Тонка-Мега Машини - Бура Брка Светла И Звуци - Диви Пожар Спасување

Тонка-Мега Машини - Бура Брка Светла И Звуци - Диви Пожар Спасување

DEN 159.84

Достапност
Достапно за нарачка

Возилата За Бркање Бури тонка се доволно цврсти за да ја завршат спасувачката мисија дури и преку најтешките бури! Секое возило доаѓа опремено со солиден дизајн, реални звучни ефекти и вистински работни светла! Тонка Бркач На Бури - овие возила За Спасување Од Диви Пожари се доволно тешки за да ја завршат спасувачката мисија дури и преку најтешките бури!. Секое возило доаѓа опремено со солиден дизајн, реални звучни ефекти и вистински работни светла!. Вклучува бонус тонка колектор картичка на задниот дел на пакетот!. Соодветно за возраст од 3 години и повеќе.

Спецификацијата