.

Стандарден СЕНЗОР За Позиција На Гас

Стандарден СЕНЗОР За Позиција На Гас

DEN 126.24

Достапност
Достапно за нарачка

Одговара на следниве возила : Kia Sephia1997 (подмодел : GS, LS, RS) 1.8 LMazda Miata1999 (подмодел : 10-годишнина, База) 1.8 L2000 (подмодел : База, SE) 1.8 L2002 (подмодел : База, LS, SE) 1.8 L2002 (подмодел : База, LS, se) 1.8l2003 (Подмодел : база, ls, se, SHINSEN) 1.8l2004 (Подмодел : База, Ls, mazdaspeed) 1.8l2005 (ПОДМОДЕЛ : БАЗА, ls, mazdaspeed) 1.8 LMAZDA PROTEGE1997 es 1.8l1998 ES 1.8 L1999 (подмодел : Dx, LX) 1.6l2000 (Подмодел : Dx, lx) 1.6 L2001 (ПОДМОДЕЛ : Dx, Lx) 1.6 Lstandard Oe Сензори За Замена На Гас Вратете го ВАШЕТО возење ДО ЦЕЛОСНА ФУНКЦИЈА СО оем-одделение за обезбедување квалитет И СТАНДАРДНИ ПЕРФОРМАНСИ ЗА ПОСТАВУВАЊЕ ПОНУДЕНИ Од Стандардните Сензори За позиција НА ГАС ЗА ЗАМЕНА НА OE. Од 1919 Година, Стандардните Моторни Производи дизајнираа целосна линија на производи за управување со моторот, вклучувајќи делови за палење, сензори и вградени компјутери.Дизајнот ги исполнува стандардите на ниво НА ОЕ, цврсто изградени во сертифицирани објекти ОД ТС 16949 година, широк спектар на увоз и покриени домашни модели преку систематска инспекција за да се гарантираат трајни перформанси и Квалитетна Количина Продадена : Продадена Поединечно.

Спецификацијата