.

- Плетенка Плетенка Линија

- Плетенка Плетенка Линија

DEN 2.67

Достапност
Достапно за нарачка

Додаден е J-Braid x4 a 4 Носач, J-BRAID x4 совршен за отпорност на триење и леснотија на користење за врзување јазли и управување со линијата. Носачот 4 е малку потенок дијаметар одличен за дополнителна линија на вашата ролна кога е потребно. x4 е направен со најквалитетен материјал За Динема достапен на денешниот пазар со докажаниот стандард за производство На Daiwa го прави J-Braid еден од најдобрите на пазарот денес.Спецификации : - Боја : Флуоресцентна Жолто-Калем Линија : 300 yds. - Лб. Тест : 30-Кг. Тест : 14.0-Дијаметар : .010 " - Еквивалентен Дијаметар Моно : 8 фунти. Тест Ј - Плетенка х4 Плетенка Линија.

Спецификацијата