.

Вилсон Раш плетен визир ултралејт

Вилсон Раш плетен визир ултралејт

DEN 159.84

Достапност
Достапно за нарачка

Rush плетените зраци со ултралејт ги штити зраците додека одржуваат стилски изглед. Вклучува прилагодливо затворање на грбот за да ви обезбеди персонализирано вклопување. Rush плетеа ultralight shields ги штити зраците додека одржуваат стилски. Ултралејт плетен визор. Лесен и флексибилен оброк. Прилагодливо затворање на грбот. Везење во центарот на предниот дел. Полиестер плетена мрежа.

Спецификацијата