.

Круна АВТОМОБИЛСКИ CAS ФИЛТЕР ЗА МАСЛО Одговара изберете: 1993 - ЏИП ГРАНД ЧИРОКИ, 2005-КРАЈСЛЕР 300C

Круна АВТОМОБИЛСКИ CAS ФИЛТЕР ЗА МАСЛО Одговара изберете: 1993 - ЏИП ГРАНД ЧИРОКИ, 2005-КРАЈСЛЕР 300C

DEN 66.72

Достапност
Достапно за нарачка

Круна АВТОМОБИЛСКИ ФИЛТЕР ЗА МАСЛО Круна Автомобилска 5281090 CAS5281090 ФИЛТЕР ЗА МАСЛО Одговара Изберете : 1993-2007 ЏИП ГРАНД ЧИРОКИ 2005-2006 КРАЈСЛЕР 300 C 1997-2002 ЏИП WRANGLER / ТЈ 2007 КРАЈСЛЕР 300 2006-2007 ДОЏ ПОЛНАЧ 2005-2006 ЏИП вранглер / ТЈ 6 Цил 4 Л 2006-2007 ЏИП КОМАНДАНТ 1994-1995 џип вранглер / јј 2001 ЏИП ЧИРОКИ 2005-2007 ДОЏ МАГНУМ 2004 ЏИП ВРАНГЛЕР / ТЈ Х 6 ЦИЛ 4 Л 2003 ЏИП ВРАНГЛЕР / ТЈ КОМАНДО/Х 6 ЦИЛ 4 Л 1993 ЏИП ВРАНГЛЕР / ЈЈ 6 Цил 4 Л 1991-1992 џип вранглер / ЈЈ С 4 ЦИЛ 2,5 Л 1991-1992 џип КОМАНЧЕ 1991 ЏИП ГРАНД ВАГОНЕЕР 1994-2000 ЏИП ЧИРОКИ СЕ 4 ЦИЛ 2,5 Л 1991-1993 ЏИП ЧИРОКИ 4 ЦИЛ 2,5 Л И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

Спецификацијата