.

Пандуит П Ц252Х030ФЈЦ Мрежа Компонента Етикета Касета

Пандуит П Ц252Х030ФЈЦ Мрежа Компонента Етикета Касета

DEN 319.84

Достапност
Достапно за нарачка

Касетата Со Етикета P1 за брзо вчитување вклучува и материјал за етикета и лента за да се олесни менувањето на етикетите. За да ги пронајдете предложените решенија за етикети за одредена мрежна компонента, погледнете го каталогот За Физички Инфраструктурни Системи (СА-НЦЦБ53). Користете за идентификување на панели за лепенки, предни плочи, блокови за удари и друг хардвер на мрежни системи. Етикети со умирање дизајнирани да обезбедат максимален qualityетски квалитет и изглед. Бело.

Спецификацијата