.

1-Серија 4-цил Бензин И Дизел Хејнс Прирачник за Поправка ^

1-Серија 4-цил Бензин И Дизел Хејнс Прирачник за Поправка ^

DEN 2.00

Достапност
Достапно за нарачка

Бмв 1-серија 4-цил Бензин И Дизел (04-11 Август) Прирачник За Поправка На Хејнсопис Секој прирачник е напишан од практично искуство стекнато од соблекување и обнова на секое возило во Работилницата На Проектот хејнс. Практичните чекор-по-чекор инструкции и јасни фотографии се лесни за следење и обезбедуваат информации за одржување, сервисирање, наоѓање грешки, мот, сопирачки, електрична енергија и совети на Хејнс за да се олеснат многу задачи.Покривањепетрол : Бмв 1-Серија Хечбек (Е81 и Е87) 4-цилиндар 1,6 Л (1596цц) (2004 - 2011) Бмв 1-Серија Купе (Е82) 4-цилиндар 1,6 Л (1596цц) (2004 - 2011) Бмв 1-Серија Хечбек (Е81 и Е87) 4-цилиндар 1.6 л (1598цц) (2004 - 2011) бмв 1-серија купе (е82) 4-цилиндар 1.6 л (1598цц) (2004 - 2011) бмв 1-серија хечбек (е81 и е87) 4-цилиндар 2.0 л (1995цц) (2004 - 2011) бмв 1-серија купе (е82) 4-цилиндричен 2.0 Л (1995цц) (2004 - 2011)турбо-Дизел : бмв 1-серија хечбек (е81 и Е87) 4-Цилиндар 2.0 л (1995цц) (2004 - 2011) бмв 1-серија купе (Е82) 4-Цилиндар 2.0 Л (1995цц) (2004 - 2011)ВКЛУЧУВА модели 116i, 118i, 120i, 116d, 118d и 120dd не опфаќа 125i, 130i Или 135 I 6-цилиндрични Бензински Модели, 123d дизел модели или кабриолет. Не опфаќа нов опсег на модели од 1 Серија воведен во септември 2011 година.Содржина општи Информации Поглавје 1 : Дел А : Рутинско одржување и сервисирање - бензински модели поглавје 1 : Дел Б : Рутинско одржување и сервисирање - дизел модели поглавје 2 : Дел А : процедури За поправка на бензински мотор во автомобил поглавје 2 : Дел Б : м47 процедури за поправка на дизел мотор во автомобил поглавје 2 : Дел Ц : Н47 дизел мотор во автомобил поправка процедури поглавје 2 : Дел Д : Општи Процедури За Ремонт На Мотори поглавје 3 : системи за ладење, греење И вентилација Поглавје 4 : Дел А : системи за гориво и издувни гасови-бензински мотори поглавје 4 : Дел Б : системи За Гориво и издувни гасови-дизел мотори Поглавје 4 : Дел в : системи за контрола на емисијатаглавје 5 : дел а : системи за стартување и Полнењеглавје 5 : дел б : палење систем поглавје 6 : Спојкаглавје 7 : Дел А : Рачен менувачглавје 7 : дел б : автоматски менувачглавје 8 : Конечен Погон, погонски вратила и вратило на пропелерот 9 : Систем за сопирањеглавје 10 : системи за суспензија И управување поглавје 11 : каросерија и фитинзи поглавје 12 : електрични системи за тело, Дијаграми за Жици, референтни чекор-по – чекор процедури. Лесни за следење фотографии. Целосен дел за решавање проблеми. Вредни кратки намалувања.

Спецификацијата