.

Серта Работи Мојот Соодветен Извршен Кожен Канцелариски Стол Со Поддршка За Движење

Серта Работи Мојот Соодветен Извршен Кожен Канцелариски Стол Со Поддршка За Движење

DEN 3839.84

Достапност
Достапно за нарачка

Серта Работи Мојот Соодветен Извршен Канцелариски Стол со 360 Поддршка За Движење, Инспирирана Кожа Поврзана Со Слонова Коска 360 Поддршка за Движење се одликува со динамичен заден панел за лумбална поддршка без разлика дали сте Свиткување, потпирање Или релаксирање На Грбот Активната Лумбална Потпора нуди лумбална потпора што се движи надвор од патот кога се потпира наназад Прилагодениот Дофат вклучува специјална лумбална компонента која се прилагодува напред за да обезбеди закривено седиште за поддршка на долниот дел на грбот за да се намали заморот на нозете и да се промовира здрава Циркулација На нозете Потребно Е Лесно Склопување.

Спецификацијата