.

Производи Бил nsонсонс сос од скара, Оз

Производи Бил nsонсонс сос од скара, Оз

DEN 3.00

Достапност
Достапно за нарачка

Сос од скара, оригинален 28 мл (1 lb 12 мл) 794 g дозволува да јаде. Рестораните на Бил Johонсон големо јаболко започнаа во 1956 година, нудејќи им на клиентите одлична храна и уникатна западна атмосфера. Како што растеше успехот на рестораните на Бил Johонсон, Биг Епл, исто така се случи и побарувачката за нивниот познат сос од скара. За само неколку кратки години стана и сè уште останува Аризонас бр. 1 Продажба на сос од скара. Семејството nsонсон е гордо да ја сподели традицијата на семејниот рецепт на нивните родители. Откако ќе го вкусите, сигурни сме дека ќе се согласите. Уживајте! Фрижидер по отворањето. 28 мл (1 lb 12 мл) 794 g PO Box 5790 Glendale, AZ 85312-5790 сос од скара, оригинал. Ајде да јадеме. Рестораните на Биг Епл на Бил nsонсон започнаа во 1956 година, нудејќи им на клиентите одлична храна и уникатна западна атмосфера. Како што растеше успехот на рестораните на Биг Епл на Бил nsонсон, така се случи и побарувачката за нивниот познат сос од скара. За само неколку кратки години стана и сè уште останува бр. 1 Продажба на сос од скара. Семејството nsонсон е гордо да ја сподели традицијата на семејниот рецепт на нивните родители. Откако ќе го вкусите, сигурни сме дека ќе се согласите. Уживајте!.

Спецификацијата