.

Велосипедист Предни Синтерувани влошки За Сопирачките За Мв Агуста Ф РР 2008-2009

Велосипедист Предни Синтерувани влошки За Сопирачките За Мв Агуста Ф РР 2008-2009

DEN 1343.04

Достапност
Достапно за нарачка

Синтеруваните Влошки за Сопирачките се произведуваат од специјални метали и други соединенија, кои се споени заедно со висока топлина и притисок. Синтеруваните Влошки за Сопирачките нудат зголемени перформанси, поголема отпорност на топлина и подолг век на траење од нашите секојдневни влошки. Продадени како еден пар.

Спецификацијата