.

Дураго диск ротор на сопирачката BR31272

Дураго диск ротор на сопирачката BR31272

DEN 3.00

Достапност
Достапно за нарачка

Дураго има богата историја во производство, увоз и дистрибуција на автомобилски производи за задниот дел. Компанијата започна пред повеќе од 50 години како увозник, првенствено снабдување на пазарот „Фолксваген“ со ладење на воздухот. Со текот на годините, Дураго развија разновидни линии на производи во многу категории. Тоа е избор на професионалец за квалитет, каталогизација и прво на пазарот на апликации. Производите во Дураго се произведени од ISO овластени фабрики за да ги исполнат барањата за вклопување, форма и функција. Процесот на контрола на квалитетот на повеќе фази обезбедува делови да ги исполнуваат димензионалните и спецификациите на тежината . Компјутеризирана машинска обработка за контроли на тесна толеранција.

Спецификацијата