.

Ixir NEC Terrain Charger Micro USB 2. Кабелски комплет од ixir - {wallиден полнач + полнач за автомобили + кабел} Вистинско дигитално прилагодување Брзо полнење користи двојни напони до 5

Ixir NEC Terrain Charger Micro USB 2. Кабелски комплет од ixir - {wallиден полнач + полнач за автомобили + кабел} Вистинско

DEN 223.20

Достапност
Достапно за нарачка

Доживотно гаранција IXIR NEC Terrain Charger Micro USB 2.0 кабелски комплет од IXIR - {wallиден полнач + полнач за автомобили + 2 кабел} Вистинско дигитално прилагодување на брзо полнење користи двојни напони до 50% побрзо полнење!.

Спецификацијата