.

Лифтот на моценбокер Не. Пенкало Мастило Графити Отстранувач 22oz Активирањето Спреј 40901CT

Лифтот на моценбокер Не. Пенкало Мастило Графити Отстранувач 22oz Активирањето Спреј 40901CT

DEN 190.08

Достапност
Достапно за нарачка

Ослободете ги површините од трајно мастило со овој отстранувач на графити. Моќната формула дава резултати на тврди површини, како и ткаенина и тапацир, за брзо отстранување на залутаните траги од пенкала, печати и маркери, како и лак за нокти и течност за корекција. Моќниот отстранувач на дамки ги елиминира трагите од мастило, како и лакот за нокти и течноста за корекција. Ги елиминира дамките што тешко се чистат од трајни маркери, хемиско пенкала и фонтани, хајлајтери и мастило за печат. Формулата базирана на вода овозможува безбедна употреба на керамика, порцелан, дрво, табли за суво бришење, работни површини и други тврди површини, плус облека и тапацир. Шише со спреј за активирање ја прави апликацијата брза и лесна. Не мириса за да помогне во спречување на иритација. Продадени како 6/Картон. Ги отстранува повеќето мастила, вклучувајќи постојан маркер, хемиско пенкало, хајлајтер, подлога за печат и мастила за пенкало. Дизајниран да работи на тврди површини, но сепак може безбедно да се користи на облека и тапацир. Безбедносен Лист Со Податоци Технички Листови Со Податоци Секундарна Етикета. Го отстранува лакот и течноста за корекција од облеката, даските за суво бришење и работните површини. На база на вода.

Спецификацијата