.

Акделко-Комплет За Пумпа За Вода Одговара На Шевролет Ц10

Акделко-Комплет За Пумпа За Вода Одговара На Шевролет Ц10

DEN 8048.00

Достапност
Достапно за нарачка

Професионална, премиум резервна Пумпа За Вода на Моторот ACDelco циркулира течност за ладење низ радијаторот и системот на моторот на вашите возила за да помогне во одржување на соодветна температура и перформанси на моторот. Дихтунзите, заптивките и О-прстените спакувани со Оваа Професионална, премиум резервна пумпа за вода помагаат да се гарантира дека сите потребни делови се достапни за инсталација без проблеми. Професионалните Пумпи За Вода ACDelco се висококвалитетна замена идеална за многу возила на патот денес. Оваа премиум резервна пумпа за вода за замена на моторот е произведена за да ги исполни вашите очекувања за вклопување, форма и функција. Пумпа За вода На моторот Одговара Изберете : 1982-1986 ШЕВРОЛЕТ Ц10 1987 ШЕВРОЛЕТ Р10 1982-1986 ШЕВРОЛЕТ К10 1987 ШЕВРОЛЕТ В10 1982-1986 Гмц Ц1500 1986 ШЕВРОЛЕТ Д30 1983-1993 ШЕВРОЛЕТ Г20 1982-1986 ШЕВРОЛЕТ ц30 1987-1988 шевролет Р30 1982-1986 ШЕВРОЛЕТ К20 1982-1986 ШЕВРОЛЕТ Ц20 1987 ГМЦ Р15 Конвенционални 1983-1993 ШЕВРОЛЕТ Г30 1989-1991 Шевролет р3500 1982-1991 шевролет блејзер 1987 шевролет В20 1982-1985 ШЕВРОЛЕТ К30 1987-1988 Шевролет р20 1982-1986 Гмц к1500 1982-1993 шевролет п30 1987 гмц в15 конвенционални 1982-1986 гмц ц3500 1984,1987,1989,1993 гмц Вандура 1989-1991 шевролет В3500 1987-1988 Шевролет в30 и повеќе - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО Во Нашиот Додаток За Вклопување за да проверите.

Спецификацијата