.

Станбени Прекинувач, Двојно Заклучување Клип Структура Прекинувач Безбедно СИГУРЕН AC 230V 400V За Дистрибуција НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА 63A

Станбени Прекинувач, Двојно Заклучување Клип Структура Прекинувач Безбедно СИГУРЕН AC 230V 400V За Дистрибуција НА ЕЛЕКТРИЧНА

DEN 1.00

Достапност
Достапно за нарачка

Станбен Прекинувач, Двоен Заклучувачки Клип Структура Прекинувач Безбеден Сигурен НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА 230 V 400 V за Дистрибуција на Електрична енергија 63спецификација : Тип На Ставка : Станбен Прекинувач Материјал : Pa66 Карактеристики : Во Согласност СО IEC60947-2 : Номинален Изолациски Напон Интерфејс : 500 VAC Импулсен Напон Uimp : 6k V Термичко Патување Референтна Поставка Температура : 30 Степени Целзиусови Употреба Категорија : Степен на аполуција : 3магнетно Сопнување : Б Крива : 3-5лнц КРИВА : 5-10ЛНД Крива : 10-14 Лнкс Е Во Согласност Со Iec60898-1 : Тековна Ограничувачка Класа : 3 ЕДИНЕЧЕН ПОЛ КАПАЦИТЕТ НА КРШЕЊЕ ICN1 : icn1=Icn6000athere ПАРАМЕТРИ : Класа НА ЗАШТИТА Iec60529 Тело на прекинувачот : Ip20инсталирано во дистрибутивната кутија : Ip40 изолација, Класа ?Пренапонска Категорија IEC60364 : ?Влажна Отпорност НА Топлина IEC60068-1 : Класа 2 кога 55?В, Релативна влажност 95% Метод на Жици : Горе внатре и долу надвор, долу внатре и горе надфункција : заштита Од Краток спој, заштита од преоптоварување, контрола изолацијаелектричен Век на траење : 10000 пати механички Живот : 20000 пати температура на околината : -35 Степени Целзиусови до +70 Степени Целзиусови Температура На Складирање : -40 Степени Целзиусови до +85 Степени Целзиусови Напон : Список на пакети 230v 400v : 1 X станбен прекинувач забелешка : обрнете внимание на електричната енергија Кога користите, ве молиме инсталирајте ја под водство на професионалци. Лесна Инсталација : со структура на клип за двојно заклучување, може да се инсталира хоризонтално, лесно да се расклопи и собере во тесна средина. Заштита од краток Спој : Вградена заштита од краток спој, механизам за електромагнетно сопнување стабилен прекин на струјата, има . Брзо Гаснење На Лакот : Вграден систем За брзо гаснење на лакот, може брзо да го изгасне лакот и да избегне електричен оган, безбеден и сигурен.

Спецификацијата