.

Колман Кабел Општо-Користете Продолжен Кабел За Апарати, 14 3, 6 Стапки

Колман Кабел Општо-Користете Продолжен Кабел За Апарати, 14 3, 6 Стапки

DEN 0.67

Достапност
Достапно за нарачка

Овој Кабел Колман Општо-Користете Продолжен Кабел За Апарати, 14/3, 6 Стапки е толку цврст што може да се користи за климатизери, електрични алати и главни апарати. Овој кабел е три проводник направен од рамен тежок винил. Тој е заземјен, прав агол, машки приклучок, чувари од какво било случајно исклучување. Колман Кабел Општо-Користете Продолжен Кабел За Апарати, 14/3, 6 Стапки : Три проводници изработени од тежок рамен винил. Цврст кабел за употреба со климатизери, електрични алати и големи апарати. Ги исполнува барањата на оша за надворешна употреба. Заземјени, правоаголни, машки штитници за приклучоци од случајно исклучување. УЛ наведени.

Спецификацијата