.

Точка Фитнес Модул

Точка Фитнес Модул

DEN 1.67

Достапност
Достапно за нарачка

Со дизајнот на функцијата за сончање, податоците на екранот може јасно да се прочитаат дури и под директна сончева светлина; со симулиран тродимензионален изглед на дизајнот на кожата, трогателното искуство е поудобно; со процесот на вкрстување на хром на рамката на екранот, го прави производот да има добро и тој.

Спецификацијата