.

Делови За замена Долна Контролна Рака На Страната На Возачот На Патникот И Топчест Спој Внатрешна Надворешна Шипка За Врзување Крајна Врска Предна Лента За Нишање

Делови За замена Долна Контролна Рака На Страната На Возачот На Патникот И Топчест Спој Внатрешна Надворешна Шипка За Врзување

DEN 1.33

Достапност
Достапно за нарачка

Информации за фитмент : 2000-2002 За Доџ Неон2003 За Доџ СХ 2.02000-2001 За Плимут Неоноем Дел Број : ЕС3173РЛ, ЕВ403, К620007, К620008, К7348пакет Листа : 1 х К620007 Предна Долна Контролна Рака И Топчест Зглоб - Патничка Страна1 х К620008 Фронт долна контролна Рака И Топчест Зглоб - Страна На Возачот2 X Ev403 Предна Внатрешна Шипка За Вратоврска Крај2 X ES3173 RL Предна надворешна шипка За вратоврска Крај2 X K7348 ПРЕДНА Лента ЗА Нишање КРАЈ ЛИНКАКО ИМАТЕ ТЕНДЕНЦИЈА Да Го Купите Овој Производ, Ве Молиме Кликнете "Додај Во Кошничка" И Купете Го Сега. **ПРИМЕНЛИВИ ВОЗИЛА : ES3173 RL EV403 K620007 K620008 K7348 Одговара За 2000-2002 За Доџ Неон, 2003 За Доџ SX 2.0, 2000-2001 за Плимут Неон. ** КОМПОНЕНТИ : 1x K620007 Предна Долна Контролна Рака и Топчест Спој - Совозачка Страна, 1x K620008 Предна Долна Контролна Рака И Топчест Спој - Возачка Страна, 2x EV403 Предна Внатрешна Шипка За Вратоврска Крај, 2x ES3173 RL Предна Надворешна Шипка За Вратоврска Крај, 2x K7348 Предна Лента За Нишање Крајна Врска. ** ФУНКЦИЈА : Суспензијата се користи за амортизирање на ударот што се пренесува од нерамната површина на патот до рамката или телото и за намалување на генерираните вибрации за да се обезбеди непречено функционирање на возилото .

Спецификацијата