.

Бертацони Внатрешна Врата РЕРНА ОЕМ 50012

Бертацони Внатрешна Врата РЕРНА ОЕМ 50012

DEN 479.84

Достапност
Достапно за нарачка

* 050012 бертацони внатрешна врата рерна оем 50012* оем производител бренд : бертазони* оем опис : "внатрешна врата печка" * точка состојба нов* 90 ден гаранција од производителот.* сосема нов оем дел.* оем квалитет, оем замена дел.* сите делови се специфични за моделот, ве молиме испратете ни порака со вашиот модел # и сериски # за да можеме да се осигураме дека ова одговара на вашиот апарат.* сите гаранции бараат број на модел и сериски број исклучен од апаратот на кој биле инсталирани.* повеќето предмети се 1 пакети, освен ако не е конкретно наведено дека тоа е 2 пакет.

Спецификацијата