.

Стандардни Моторни Производи Нс Интермотор Прекинувач-Неутр

Стандардни Моторни Производи Нс Интермотор Прекинувач-Неутр

DEN 2.00

Достапност
Достапно за нарачка

Неутрална Безбедност Секој неутрален безбедносен прекинувач е електрично управуван прекинувач за замена со директно вклопување што ги заменува оштетените ЕДИНИЦИ ЗА ОЕ, зголемувајќи ја безбедноста на патиштата и враќајќи ја неутралната безбедносна функција. Проводниците од бакарна легура обезбедуваат супериорна електрична спроводливост со ниски отпорни загуби. Робустен дизајн и висококвалитетни материјали ги задоволуваат строгите барања на денешниот професионалец за услуги. Сите наши прекинувачи се направени на ое спецификации за да обезбедат правилно вклопување, форма и функција. Неутрален Безбедносен Прекинувач.

Спецификацијата