.

ПАКЕТ Со ЛЕЌИ ЗА Панасоник ДМЦ-ФЗ40, Панасоник ДМЦ-ФЗ45, Панасоник ДМЦ-ФЗ47, Панасоник ДМЦ-ФЗ48, Панасоник ДМЦ-ФЗ60

ПАКЕТ Со ЛЕЌИ ЗА Панасоник ДМЦ-ФЗ40, Панасоник ДМЦ-ФЗ45, Панасоник ДМЦ-ФЗ47, Панасоник ДМЦ-ФЗ48, Панасоник ДМЦ-ФЗ60

DEN 6879.20

Достапност
Достапно за нарачка

58ММ МАКРО ЗАТВОРИ ЛЕЌА 4 Филтер Комплет + Цевка За Panasonic DMC-FZ40 DMC-FZ40 K, DMC-FZ45, DMC-FZ45 EF, DMC-FZ45 K, DMC-FZ45 K, DMC-FZ47 K, DMC-FZ47 K, DMC-FZ48, DMC-FZ48 K, DMC-FZ48 K, DMC-FZ48 K-fz60 DMC-Fz60k, Dmc-fz100, DMC-FZ100 K, DMC-FZ150, DMC-FZ150 K ДИГИТАЛНА КАМЕРА. ЗАТВОРЕТЕ Го Пакетот Леќи ЗА Panasonic DMC-FZ40 DMC-FZ45 DMC-FZ47 DMC-FZ48 DMC-Fz60 Овие филтри за затворање едноставно се навртуваат на предниот дел на објективот и ќе ја одржуваат резолуцијата и јасноста на сликата додека ја зголемуваат големината на сликата. Плус, овие филтри се со двојна нишка, што значи дека можете да ги комбинирате за да постигнете зголемено зголемување, или можете да прикачите дополнителна оптика како што се поларизатори или филтри за светларник.Овие филтри одблизу се идеални за фотографирање мали предмети и фокусирање на детали за монети, цвеќиња, накит и инсекти, како и индустриски фотографии од минијатуризирани компоненти, медицинска и стоматолошка лабораториска работа и друга научна фотографија.Карактеристики : 1. Овој комплет за макро филтри се состои од 4 филтри одблизу што му овозможуваат на фотографот да постигне професионални резултати по ниска цена2. Изработено од висококвалитетно оптичко лупа сечење на растојанието за блиско фокусирање на леќата3. Филтрите доаѓаат во 4 различни јачини : +1,+2, +4, +104. Можете да ги користите филтрите поединечно или комбинирано (+1 плус +4 ќе стане +5)Пакетот вклучува : 1 x +1 Затвори Леќа1 x +2 Затвори Леќа1 x +4 Затвори Леќа1 x +10 Затвори Леќа1 x леќа Случај 1 x Камера Адаптерот направен Од PANASONIC БЛИСКУ До Леќа Пакет За Panasonic DMC-FZ40, Panasonic DMC-FZ45, Panasonic DMC-FZ45, Panasonic DMC-FZ45, Panasonic DMC-FZ47, панасоник дмц-фз48, панасоник дмц-фз60.

Спецификацијата