.

Замена на Сијалицата ЗА Џакузи GMC275PT Рерна-Компатибилна Со Сијалица За Рерна со Џакузи 4173780

Замена на Сијалицата ЗА Џакузи GMC275PT Рерна-Компатибилна Со Сијалица За Рерна со Џакузи 4173780

DEN 175.84

Достапност
Достапно за нарачка

2-Пакет 4173175 Замена На Сијалицата ЗА Џакузи GMC275 PRT00 Рерна-Компатибилна Со Сијалицата На Рерната со Џакузи 4173780 ве молиме запомнете : ова е Почетен дел за замена На Брендот На Компонентите, А не производ ОЕМ. Сите споменувања на имиња на брендови или описи на модели се направени строго за да се илустрира компатибилноста. Сите имиња и логоа на брендови се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици. Овој производ не е поврзан со никакви брендови и не е покриен со никакви гаранции што ги нудат оригиналните производители. Сите гаранции за овој производ се нудат исклучиво Од Почетните Компоненти. Почетна Компоненти Замена за 4173175 Сијалица за Џакузи GMC275 PRT00 Печка. Количина : 2. Материјали со врвен квалитет за трајни перформанси и издржливост. Лесно поправете САМ за мртво светло во рерната. Отпорен на топлина до 300 ° C. Основен Тип : E14s. Компатибилен со Сијалица За Рерна со Џакузи 4174524. Спецификации : 15В, 120В.

Спецификацијата