.

Glidden Едно палто надворешно боење и буквар, сочина праска портокалова, галони, полу-сјај

Glidden Едно палто надворешно боење и буквар, сочина праска портокалова, галони, полу-сјај

DEN 2.33

Достапност
Достапно за нарачка

Надворешна боја на Glidden® Една од палто е боја за супер-премиум, која обезбедува во една покриеност на палтото* Подобрена завршница за заштита на УВ. Оваа 100% акрилна боја обезбедува облога отпорна на мувла, одлична скриена и адхезија и исклучителен отпор на бледнее, пукање на суво време 30-60 минути, повторно 2-4 часа. Достапно во избраната палета на нашите најпопуларни бои.

Спецификацијата