.

Рамнотежа од гума опфатена со гира, 50 bs, сингл

Рамнотежа од гума опфатена со гира, 50 bs, сингл

DEN 799.68

Достапност
Достапно за нарачка

Обука со гира ви овозможува да изберете вежби за обука на отпор врз основа на нивната сличност со вистинските движења што се случуваат за време на спортот. Глупите бараат поголема рамнотежа од обуката со мрестили или машини, а рамнотежата е клучна за оптимални перформанси. Глупите, исто така, бараат поголема мускулна контрола од мрежите, со што се зајакнува кинестетичката свест. Најдобриот дел од тренинзите со гира е тоа што му овозможува на спортистот да тренира низ поголем опсег на движење отколку мрежите на некои вежби. Разберете дека понекогаш е повредно за трговија со тешки тежини (мрена) за повеќе спортови специфични движења .. Вежбите за котлебел бараат употреба на повеќе зглобови, кои ги ангажираат сите поголеми мускули на телото . Соединетите котелки се движат согоруваат калории побрзо отколку што се движи изолацијата, кои работат само еден мускул . широк избор на тегови . Контурирани рачки. Рамнотежа од гума опфатена со хексадецимални глувци, 50 bs, сингл.

Спецификацијата