.

Божиќни Подароци Порибување Полнети Фрлаат Ќебе Меки Слатко Ќебе, Ќебе Троседот Ќебе Прекривка Дневна Соба Ќебе Дневна Соба Ќебе Троседот Цврста Боја, Боја Антрац?

Божиќни Подароци Порибување Полнети Фрлаат Ќебе Меки Слатко Ќебе, Ќебе Троседот Ќебе Прекривка Дневна Соба Ќебе Дневна Соба

DEN 239.84

Достапност
Достапно за нарачка

Добредојдовте Во ПРОДАВНИЦАТА Џинчанг~ Ние Сме Топли Тимови Кои Се Посветени На Подобрување на Квалитетот На Нашата Ставка и Обезбедување Добра Услуга за Секој Клиент. Ви благодариме Што Не Забележавте, Надевајќи Се Дека Уживате Во Шопингот овде~[ЗАБЕЛЕШКА] Сите Предмети Под Трговските Имиња "ЏИНЧАНГ" Се Испраќаат од ЏИНЧАНГ, Испратени Од Други Компании Не Е Оваа Ставка и Не Е Обезбедување На Квалитет. Ако Имате Какви било Прашања, Ве Молиме Не Двоумете се Да Контактирате Со Тимовите НА ЏИНЧАНГ и Ние ќе Ви Одговориме Што Е можно Поскоро во Рок од 24 Часа. Благодарам !Пакувањето содржи Ќебе од диносаурус Големина : 150 * 200см Меко Ќебе За Фрлање За Кревет На Каучот; Пондерирани Ќебиња за Возрасни Деца;. Ако Имате Какви Било Прашања Во Врска Со Производот, Ве Молиме Контактирајте Не, Ние Сме Среќни Да Ви Помогнеме! Бебе Дете Ќебиња За Момчиња Девојки; Загреан Ќебе Електрични Ќебе Безбедност;. 1x Ќебе Нејасно Ќебе Меки Ќебиња Памучно Ќебе; Божиќно Ќебе Зимски Ќебиња;. Микрофибрален Избор : Ќебињата За Душеци Користат Ткаенина Од Полиестерски Влакна за Издржливост и Обезбедуваат Подобро-избледување и Дамки. Ќебето Од Суперфибер Не Се Шири Со Времето На Памукот, Кој Речиси И Да Не Е Еластичен, И Ја Задржува Својата Форма Долго Време. Божиќ Фрли Ќебе; Божиќ Порибување Кутии Божиќ Подароци;. Фантастична Предност На Таванот : Ќебе За Овци Од Кревет од 150x200cm Е Избор за Украсување На Домот за Избор На Домаќинки. Прекрасната Боја на овој Таван Има Елегантен и Супериорен Изглед Кој Додава Шик Чувства за Вашата Соба. Го Штити Вашиот Кревет И Троседот, Чувајте Нови И Чисти Од Нечистотија И Дамки. Божиќни Украси За Спална Соба; Божиќни Есенски Ќебиња и Фрлања; итн.

Спецификацијата