.

Батеригај PowerStar PS12-замена 12v 26ah батерија-batteryguy бренд еквивалент

Батеригај PowerStar PS12-замена 12v 26ah батерија-batteryguy бренд еквивалент

DEN 3.33

Достапност
Достапно за нарачка

Батеригај 12в 26А СЛА замена батерија за полнење ЗА Power Star PS12-24. Достапна е брза национална испорака. Овие батерии ги исполнуваат или надминуваат спецификациите Power Star PS12-24 дефинирани од Оригиналниот Производител На Опрема, но по многу пониска цена.Хемија : Запечатена Оловна Киселина На Полнење / Димензии : 6,56 "L x 6,97" W x 4,92 "H / Висина w/терминали : 4,92" H / Тип На Конектор : NB2 Agm Абсорбента Стаклена Подлога Технологија - Полнење. Фабричка Гаранција со 30 Дневен Прозорец За Враќање И Целосна Производител 1 Година Гаранција. Сосема Ново - Фабрика Свежо. Одржување Слободен & Истури Доказ Дизајн - може Да се Монтира во Било Која Позиција. У. Л. Признати и СЕ Сертифицирани.

Спецификацијата