.

Филтер За Гориво Во Линија, Г За Избрани возила Буик, Кадилак, Шевролет, ГМЦ, Олдсмобил, Сатурн и Винебаго одговара избери: 2004-ШЕВРОЛЕТ КОЛОРАДО, 2004-ГМЦ КАЊОН

Филтер За Гориво Во Линија, Г За Избрани возила Буик, Кадилак, Шевролет, ГМЦ, Олдсмобил, Сатурн и Винебаго одговара избери:

DEN 1.00

Достапност
Достапно за нарачка

Чистото гориво е важно бидејќи има мали млазници и премини во карбураторот и отворање во инјектор за гориво. Филтерот за гориво е одговорен за одржување на помалите загадувачи во системот надвор од моторот и другите компоненти за испорака на гориво. Кај моторите со карбури овие загадувачи можат да предизвикаат затнување на отворите или млазниците и да предизвикаат возилото да добие премногу или недоволно гориво. Филтер За Гориво ФРАМ, Г7333 : линијата За Филтер ЗА Гориво ФРАМ вклучува челични и пластични спроводливи филтри за гориво во линија за да ги задоволат потребите на повеќе конфигурации на моторот . Ефикасни перформанси за вбризгување гориво. Челични и пластични проводни филтри во линија. Дизајниран за системи за вбризгување гориво и горива со кислород. Филтерот за гориво во линија има филтрација со висока технологија. Одговара Изберете : 2004-2005 ШЕВРОЛЕТ КОЛОРАДО 5 Цил 3.5 Л 2004-2005 ГМЦ КАЊОН 5 Цил 3.5 Л 1997-2000,2002 ШЕВРОЛЕТ ЕКСПРЕС Г3500 8 Цил 5.7 Л 2001 ШЕВРОЛЕТ ЕКСПРЕС СЕЧЕЊЕ 8 Цил 5.7 Л 2001-2003 САТУРН Л200 1994-1996 шевролет КАПРИС 8 ЦИЛ 5.7 Л 1995-1996 ШЕВРОЛЕТ КАПРИС / ИМПАЛА 1994-1995 КАДИЛАК ДЕВИЛ 8 ЦИЛ 4.9 Л 1997-2001 Шевролет Експрес Г1500 8 ЦИЛ 5.7 Л 1991-1993,1996 КАДИЛАК ДЕВИЛ 1996-2002 гмц савана 8 ЦИЛ 5.7 Л 1997-2002 ШЕВРОЛЕТ ЕКСПРЕС Г2500 8 Цил 5.7 Л 1992-1996 БУИК РОУДМАСТЕР 2002 ШЕВРОЛЕТ Експрес Г1500 6 ЦИЛ 4.3 Л 2000 САТУРН ЛС1 1992-1993 ОЛДСМОБИЛ КАТЛАС Циера 6 ЦИЛ 3.3 л 1992-1993 БУИК ЛЕСАБРЕ 1991-1992,1994-1996 кадилак Флитвуд 2001-2002 САТУРН Л100 2004 САТУРН ЛВ300 6 Цил 3 Л 1996 ШЕВРОЛЕТ ЕКСПРЕС ВАН 8 ЦИЛ 5.7 л 1994-1996 КАДИЛАК ЕЛДОРАДО 2001-2003,2005 САТУРН Л300 1993 Кадилак Аланте 1991-1993 БУИК ПАРК АВЕНИЈА И Повеќе - Додадете Го Вашето Возило ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

Спецификацијата