.

Оригинален Капак На Вентилот

Оригинален Капак На Вентилот

DEN 3196.80

Достапност
Достапно за нарачка

Оригинален Капак На Вентилот вистинскиот капак на вентилот е ВИСТИНСКИОТ дел, во кутијата на производителот на автомобили, што ја продава новиот дилер на автомобили. Карактеристики и Придобивки : Директната замена за правилно вклопување Секој пат Обезбедува цврста, трајна заптивка против истекување на масло висококвалитетната пластика, челик или алуминиумска конструкција се спротивставува на искривување, пукање и Порозност металната конструкција е отпорна на корозија за одржлива заштита на Оригиналниот Капак на вентилот на рокерските краци.

Спецификацијата