.

Нечистотија Во МОЈАТА ДНК: Најдоброто Од Џери Керол 1

Нечистотија Во МОЈАТА ДНК: Најдоброто Од Џери Керол 1

DEN 239.36

Достапност
Достапно за нарачка

Комичарот Џери Керол најде хумор и смеа како растат на фармата на неговите семејства. Од времето кога можел да оди, Џери им се придружил на својот татко и вујко да одгледуваат тутун, пченка, мало жито, соја, говеда и свињи. Поминувајќи 14 часа дневно во тракторска кабина му даде На Џери многу време да размисли за својот живот сонуваат да ги насмеат луѓето. Сега една од најбараните хумористични и забавни комичари во земјата, тој собира браник на веселост во неговото брзо, високо-енергетско шоу. Неговите релевантни теми за секојдневниот живот ги разбиваат најтешките за задоволување на гужвите. Нечистотија Во МОЈАТА ДНК : Најдоброто Од Џери Керол 1.

Спецификацијата