.

Отани СА ЛТ275 65Р 123 120 Е Гума

Отани СА ЛТ275 65Р 123 120 Е Гума

DEN 2479.36

Достапност
Достапно за нарачка

Дизајниран за употреба на Џипови, лесни камиони и Теренци, СА2100 ОД Отани е гума за сите терени што има агресивна шема на шарите за цврсто влечење и перформанси на кој било терен. Самочистечките жлебови ги принудуваат камењата, камењата, калта, водата и другите несакани материјали да излезат од гумата за постојано влечење, а тврдото гумено соединение НА SA2100 промовира подолг век на траење на шарата со намалување на нерамномерното абење и заштита на гумата од случајно оштетување. Дизајниран за употреба на Џипови, лесни камиони и Теренци. Агресивната шема на шарите овозможува цврсто влечење и перформанси на и надвор од патот. Самочистечките жлебови ја принудуваат водата, калта, нечистотијата, карпите и другите несакани материјали да излезат од гумата за доследно влечење и перформанси. Цврстото гумено соединение ја штити гумата од оштетување и го намалува нерамномерното абење за подолг век на траење на шарата.

Спецификацијата