.

Светски Патник Контура Хардсајд 3-Парче Фабрика Багаж Во Собата-Сина

Светски Патник Контура Хардсајд 3-Парче Фабрика Багаж Во Собата-Сина

DEN 1.00

Достапност
Достапно за нарачка

Овој светски патник триделен комплет за багаж е изработен од поликарбонат отпорен на удари и има 3-цифрена комбинирана брава TSA, осум(8) тркала за центрифугирање, телескопска рачка што се повлекува, рачки на горниот и страничниот зафат и целосно обложена внатрешност со делител на размавта, џебови за додатоци и ремени за компресија. Тој е лесен и проширува два инчи за поголем капацитет за пакување. - Поликарбонатна обвивка, Вградена трицифрена брава ТСА, тркала за центрифугирање, телескопска рачка со копче, обложен врв и странични рачки за држење. - Целосно обложениот ентериер има делител на размавта, џебови за додатоци и ремени за плимата и осеката. - 20" Рачни Димензии : 20" H x 13 "L x 9" W-6,5 lb. - 24" Исправени Димензии : 24 "H x 15.5" L x 10 " W-7.6 lb. - 28" Исправени Димензии : 28" H x 18 "L x 12" W-8,8 lb поликарбонатна обвивка, Вградена трицифрена tsa брава, тркала за центрифугирање, телескопска рачка со копче, обложен врв и странични рачки за држење. Целосно обложениот ентериер има делител на размавта, џебови за додатоци и ремени за плимата и осеката. 20 "Рачни Димензии : 20 "H x 13" L x 9 " W - 6,5 фунти. 24" Исправени Димензии : 24 "H x 15.5" L x 10 " W-7.6 lb. 28" Исправени Димензии : 28 "H x 18" L x 12 " W-8,8 фунти.

Спецификацијата