.

Жешка Игра Со Карти За Седишта Од Универзитетски Игри

Жешка Игра Со Карти За Седишта Од Универзитетски Игри

DEN 319.52

Достапност
Достапно за нарачка

Секој круг, напишете одговор на прашањето преправајќи се дека сте играч на Жешкото Седиште. Поени им се доделуваат на играчите кои правилно го погодуваат одговорот на играчот На Жешкото Седиште и на оние кои успешно ги залажуваат играчите да го погодат нивниот одговор. Поени им се доделуваат на играчите кои правилно го погодуваат одговорот на играчот На Жешкото Седиште и на оние кои успешно ги залажуваат играчите да го погодат нивниот одговор. Содржината вклучува : 200 Картички Со Прашања, Влошки За Одговори за најмногу 10 Играчи, Лист Со Резултати, Брошура со Инструкции.

Спецификацијата