.

Batpit: Нов Замена Лаптоп AC Адаптер Напојување Полнач За Compaq Presario CQ71-249EZ, 384019-003, 418872-001, 463957-001, 613161-001, HP-AP091F13, PPP012HS

Batpit: Нов Замена Лаптоп AC Адаптер Напојување Полнач За Compaq Presario CQ71-249EZ, 384019-003, 418872-001, 463957-001, 613161-001,

DEN 1.67

Достапност
Достапно за нарачка

** Ве молиме потврдете го моделот на вашиот лаптоп / оригиналниот ДЕЛ од АДАПТЕРОТ за НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА# / излезен напон / големина на врвот пред да го купите. **Ние се грижиме за нашите клиенти. Контактирајте не ако имате било какви прашања. Сосема Нов Batpit 19 V 4.74 A 90 W AC Адаптер/Напојување/Полнач.- 1 Година Замена Гаранција на Сите Batpit Производи.- 30 Ден Гаранција За Враќање На Парите.- Нарачки брод во 1-2 работни дена.ЗАБЕЛЕШКА : ве Молиме одговара на совет на вашата оригинална адаптер со врвот на сликата за да се избегне купување на погрешен patible со следниве HP модели : Павилјон dm1-3000, Павилјон dm1-3100, Павилјон dm1-3200, Павилјон dm1-4000, Павилјон dm1z-3000, Павилјон dm1 Z-4000, Павилјон dm3-3000, Павилјон dm3-3100, Павилјон dm3t-3000, Павилјон dm3z-3000, Павилјон dm4-1000, Павилјон dm4-2000, Павилјон DM4-3000, Павилјон dm4t, Павилјон dm4t-1000, Павилјон dm4t-2000, Павилјон DM4t-3000, Павилјон DV3, Павилјон DV3000, Павилјон DV3100, Павилјон dv3-1000, Павилјон DV3-2000, Павилјон dv3-4000, Павилјон DV3500, Павилјон DV3600, Павилјон DV3700, Павилјон DV3800, Павилјон DV3 T, Павилјон DV3 ZO, Павилјон DV4, Павилјон DV4-1000, Павилјон dv4-2000, Павилјон dv4-3000, Павилјон dv4-4000, Павилјон dv4-5000, Павилјон dv4i, Павилјон DV4 T, Павилјон DV4 Z, Павилјон DV5, Павилјон DV5-1000, Павилјон dv5-2000, Павилјон dv5-3000, Павилјон DV5 T, Павилјон DV5 Z, Павилјон DV6, Павилјон dv6-1000, Павилјон dv6-2000, Павилјон dv6-3000, Павилјон dv6-4000, Павилјон dv6-6000, Павилјон DV6-7000, Павилјон dv6-8000, Павилјон dv6t, Павилјон DV6 Z, Павилјон DV7, Павилјон dv7-1000, Павилјон dv7-2000, Павилјон dv7-3000, Павилјон dv7-4000, Павилјон dv7-5000, Павилјон dv7-6000, Павилјон DV7-7000, Павилјон DV7 T, Павилјон dv7z, Павилјон dv8-1200, Павилјон г4-1000, Павилјон г4-2000, Павилјон g4t-1000, Павилјон G50, Павилјон G60, Павилјон G60t, Павилјон G61, Павилјон g6-1000, Павилјон g6-2000, Павилјон g6s, Павилјон g6t, Павилјон g6t-1000, Павилјон g6t-2000, Павилјон g6x, Павилјон g6z-1000, Павилјон g6z-2000, Павилјон G70, Павилјон G70t, Комора г-7-1000, Комора г-7-2000, Павилјон g7z-1000, Павилјон g7z-2000, Павилјон HDX, Павилјон HDX16, Павилјон HDX16 T, Павилјон M6-1000, Павилјон m6t-1000, Павилјон M7-1015, Павилјон M7-1078 Compatible со следниве броеви дел : 324815-003, 384019-001, 384019-002, 384019-003, 384020-001, 384020-002, 384020-003, 384021-001, 384021-002, 384021-003, 391172-001, 391173-001, 397823-001, 397824-001, 403900-001, 408488-001, 409515-001, 409992-001, 410321-001, 412786-001, 416421-001, 416421-002, 416421-021, 418872-001, 418873-001, 418875-001, 419107-001, 453198-001, 457685-001, 463552-001, 463552-002, 463552-003, 463552-004, 463553-001, 463553-002, 463553-003, 463553-004, 463554-001, 463554-002, 463554-003, 463554-004, 463955-001, 463956-001, 463957-001, 463958-001, 519329-001, 519329-002, 519329-003, 519330-001, 535593-001, 574063-001, 577051-001, 577170-001, 608425-002, 608425-004, 608428-003, 609939-001, 609940-001, 609947-001, 609948-001, 613150-001, 613152-001, 613153-001, 613161-001, 620656-001, 677774-004, 693711-001, AD9043-021 G2, ADP-90 HB, ED494 AA, ED494 AA#ABA, ED494 AAR, ED495 AA#ABA, ED495 ET, ED495 UT, EG410 AA, EP341 AV, EP341 AV#ABA, HP-AP091 F13, HP-AP091 F13 LF SE, HP-AP091 F13 LF SE, HP-AP091 F13 P, HP-AP091 F13 P СЕБЕ, HP-OK065 B13 LF SE, HP-OK065 B133 SELF, HSTNN-LA15, KG298 AA, KG298 AA#ABA, N18152, NW199 AA, PA1650-02 HC, PA-1650-2 HC, PA-1900-08 H2, PA-1900-08 HN, PA-1900-18 H2, PA-1900-18 HN, PA-1900-32 HE, PA1900-32 HN, PPP009 A, PPP009 H, PPP009 L, PPP009 L-E, PPP009 X, PPP009 X-X, PPP012 HS, PPP012 L-E, PPP012 S-S, PPP012 X-S, PPP014 H-S, PPP014 L, PPP014 L-S, PPP014 L-SA, PPP014 S-S, PPP014 X-S, PPP14 L-SA, VF685 AA, VF685 AA#ABA Сосема Нов Лаптоп AC Адаптерот за Напојување, Полнач. Излез : 19В 4.74 А 90в Адаптер. Влез : AC100~240 V / 50~60 Hz. 1 Година Гаранција. 30 Ден Гаранција За Враќање На Парите.

Спецификацијата